Hvem er vi?

Morten Ekander Munch

Stifter og Direktør

Mit navn er Morten Munch – Jeg er en årgang 1979.

Jeg er stifter og direktør i Center for vitaliserende samtaler.

Siden jeg var 17 år, har jeg arbejdet med mennesker og især unge.

Jeg er uddannet pædagog og har derudover en PD i ungdoms-psykologi.

Mit arbejdsliv har været en spændende rejse, hvor jeg er startet i ungdomsskolen og derefter været projektleder, SSP-medarbejder, trivselsmedarbejder på en erhvervsskole, pædagogisk konsulent og nu er min rejse kommet til at arbejde med Vitaliseringspsykologien.

Grunden til, at jeg har valgt at gå denne vej, er, at jeg siden 2008 har centreret mit pædagogiske udviklingsarbejde omkring Vitaliseringspsykologien.

Vitaliserings-tænkningen har givet mig den værktøjskasse, som vi i dette arbejdsfelt mangler.

Daniel Frank

Udviklingschef og Konsulent

 • Hej mit navn er Daniel Hamid Frank, jeg er født den 24. februar 1980, jeg har boet i Odense hele mit liv.

  Jeg er uddannet pædagog fra Odense socialpædagogiske seminarium, hvor jeg dimitterede i 2006. Jeg tog herefter en Pædagogisk diplomuddannelse i psykologi (PD) Og har også tage 4 grundmoduler på PD ledelse samt Odense kommunes interne projektlederuddannelse. Derudover har jeg gennem tiden også været på diverse kurser blandt andet Den motiverende samtale, Forældreevne vurdering m.m.

  I 1997 startede min rejse inden for pædagogik, og jeg har været fantastisk privilegeret, at jeg har haft mulighed for at beskæftige mig med noget, som også er mit interessefelt nemlig pædagogik, udvikling/kvalificering og ledelse.

  I 2007 stødte jeg for første gang bekendtskab med Vitaliseringspsykologien, og denne teoretiske ramme har sammen med kvadrant modellen fulgt mig, om det har været i mit job som pædagog, SSP konsulent, projektleder, koordinator eller leder

  Som udviklingschef og konsulent i Center for vitaliserende samtaler er jeg optaget af, hvordan vi kan understøtte udviklingen af bæredygtige praksisser og ledelse med udgangspunkt i Vitaliseringspsykologien og kvadrant modellen.

   

KONTAKT OS

Kontakt Center for Vitaliserende Samtaler

på mail morten@cfvs.dk eller tlf. 26 820 820

Ring til Morten på 26 820 820

Ring til Daniel på 22 48 90 42

Send Morten en mail på morten@cfvs.dk

Send Daniel en mail på Daniel@cfvs.dk

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at blive ved med at bruge hjemmesiden, acceptere du brugen af cookies.